top of page
BijDoosje_26062021_29.png

Fotoshoot Paketten

Er zijn verschillende pakketen waar je uit kan kiezen. Hou je meer van de natuur, de stad of een foto in de studio. Of profiteer van het voordeel als je het combineert! Heb je net een pup of staat dat op de planning? Hoe leuk is het om het vast te leggen hoe het beestje opgroeid! 

Informatie over de shoot

Pakket uit gekozen? 
Als je een van de bovenstaande pakketten hebt uitgekozen kun je via de mail contact met mij opnemen. Graag zou ik wat meer willen weten over je trouwe viervoeter, zoals welk ras, welke leeftijd en of er verder nog bijzonderheden zijn. Ook zou ik het fijn vinden om van jou te weten wat je telefoon nummer is zodat ik contact kan opnemen. Daarna gaan we in overleg met wat je wensen zijn voor de shoot. Als je een studio shoot hebt geboekt, welke kleur achtergrond heeft je voorkeur? Voor een buiten shoot, welke locatie jouw voorkeur heeft en wanneer deze plaats kan gaan vinden. Heb je zelf een voorstel voor een locatie? Dat kan zeker! Verder dan 10km vanuit Wanneperveen komt er 20 cent per kilometer bij. Als alles overlegd is stuur ik nog een afspraak bevestiging per mail met alle informatie die je nodig hebt.

Afleveren van de foto's 
Ongeveer 1 week na de shoot krijg je de foto's via een online galerij toegestuurd. Deze foto's zijn al in de basis bewerkt. Vanuit hier kunt je een selectie maken welke foto's je graag zou willen hebben. Het verschilt per pakket hoeveel foto's er bij de prijs in zitten. Als je graag nog wat extra foto's wil kun je die uiteraard bij bestellenDaarna worden nog de kleine precieze bewerkingen gedaan. Je moet dan denken aan o.a. de riem weghalen of wat kleine storende oneffenheden in de omgeving. De foto's worden dan binnen zeven dagen digitaal naar je opgestuurd. Ook is het mogelijk om wanddecoratie of prints te bestellen!

De dag van de fotoshoot 
We beginnen de fotoshoot altijd rustig met het wennen aan de omgeving. Ik stel mij natuurlijk ook even rustig voor aan het model, een kleine kennismaking zodat iedereen op zijn/haar gemak is. In de studio is het ook erg belangrijk dat het beestje eerst een beetje went aan de omgeving. Op een buiten locatie zal dit wat sneller gaan. Omdat dat bij ieder dier weer anders is heb ik geen tijdslimiet aan de shoot. We nemen alle tijd die we nodig hebben. Als iedereen ready is gaan we beginnen en maken we er een gezellige tijd van! Het zal fijn zijn als iemand mee is waar het dier naar luistert waardoor die persoon mij kan helpen met het positioneren en aansturen van het beestje voor de mooiste foto's. Het model word goed verwend met veel aandacht én natuurlijk lekkere snoepjes! Tussendoor laat ik alvast wat foto's zien op mijn camera. Uit ervaring blijkt dat de concentratie van de meeste honden na een half uur/drie kwartier minder wordt. Waardoor de shoot gemiddeld 3 kwartier duurt. 

info fotoshoot
bottom of page